• 04.05.2023
  Store Kvernhusbakken - Fidjeland

  SALGET HAR STARTET.

  Ved Store Kvernhusbakken også kalt Kvednhusbakken, har vi 7 selveier tomter som skal bygges med enda en Stavangerhytte. Alle med gode solforhold

  Vi har nå solgt 5 hytter på feltet. Kun 2 tomter igjen. Slik at her er det mulig å se dem ferdige. Spør gjerne om referanser.

  Hvis det er ønskelig med en befaring av hytter/ tomter etc. Så ta kontakt med 
  Tormod Rafoss på. Tlf. 415 34 652 eller epost: tormod@stavangerhytten.no

  Les mer
 • 06.05.2021
  Tverrli Vest - Fidjeland

  SALGET HAR STARTET. (12 tomter er solgt.)

  Første del på Tverrli er utsolgt med 18 bygde hytter. Og nå er vi i gang med 15 nye tomter på Tverrli vest. Det er kun 2 ledige igjen. Alle med gode solforhold. Gangavstand til skitrekket

  Ta kontakt nå for en hytteprat.
  Vi vil fortløpende legge ut annonser på finn.no. Der ligger det prosjektert hytte for hver tomt. Men det betyr ikke at den hytten som ligger i annonsen er det en må velge. Vi har flere hyttevarianter som er tilpasset tomtene.

  På de 2 siste tomtene, så har vi tegnet hytteforslag for hver tomt. Dette kan selvfølgelig endres, under forutsetning av at hytten passer på tomten.
  På rekke to, så er det 1 tomt ledig. BFF. 42. Her har vi tegnet hytter som har to fulle etasjer. Og med stor høyde til møne i andre etasje. Hyttetype VEST 5. 6B og 6C. (Hyttetype VEST 5 er også bygget like ved). Det er også rom for andre hyttetyper på denne tomten hvis en ønsker det.
  På det øverste platået er det også 1 ledig tomt igjen: Tomt BFF 46. Her har vi tegnet hyttetype 6B og 6C for denne tomten. Som igjen er hytter med to fulle etasjer og høyt under møne i 2 etasje. Her er det
  også mulighet for annen hyttetype.

  Les mer
 • Hyttefelt på Tverrli øst
  15.12.2020
  Tverrli Øst - Fidjeland

  Nytt hyttefelt på Tverrli øst med oppstart i 2024. 

  Les mer
 • Fidjeland skitrekk med to fjell-trekk
  15.12.2020
  Tverrli - Fidjeland. DET ER INGEN LEDIGE TOMTER IGJEN

  På Tverrli er de fleste tomtene store, med fin utsikt og gode solforhold. Feltet er delt i tre områder. På den nedre delen er det bygget 7 hytter. På det området i midten er det bygget 4 hytter og på det øverste området er det bygget 9 hytter. Alle tomtene på dette feltet er nå solgt.

  I nær tilknytting ligger: Fidjeland skitrekk med to fjell-trekk, et barneskitrekk, skiutleie og varmestue med alle rettigheter. Her er det løyper i alle vanskelighetsgrader. Sirdal høyfjellshotell har restaurant med alle rettigheter, svømmebasseng, leiligheter og vanlige hotellrom. Alt av bra standard.

  Les mer
 • 14.12.2020
  Sletto - Sveio

  Utsiktstomter ved sjøkanten på Sletto i Sveio kommune (nord for Haugesund).

  Les mer
 • Båt på Kvitaneset på Sveio
  10.12.2020
  Kvitaneset - Sveio

  Utsiktstomter ved sjøkanten på Kvitaneset i Sveio kommune (mellom Buavåg og Sletto/Eltravåg, nord for Haugesund).

  Les mer
 • Oversiktsbilde over Gråskorv på Strandebarm
  10.12.2020
  Gråskorv- Strandebarm

  Nytt hyttefelt på Haukås kommer for salg.. 2023-2024

  Les mer
 • 10.12.2020
  Haukås - Strandebarm. DET ER INGEN LEDIGE TOMTER IGJEN

  Området ligger i Strandebarm med praktisk utsikt. Noen mot idylliske fjellvann og majestetiske fjelltopper og andre mot Hardangerfjorden og Folgefonna.

  Unikt fjellområde i storslått vestlandsnatur i fjellområdet mellom Kvamskogen og Strandebarm i Hardanger ligger Haukås. Her, i dette fantastiske landskapet er det nå bygging av fritidsboliger. Området ligger sørvendt og hyttene har praktisk utsikt, noen mot idylliske fjellvann og majestetiske fjelltopper og andre mot Hardangerfjorden og Folgefonna. Området ligger ca. 2 timere kjøring fra Bergen, og vi kan tilby butikk, usjenerte tomter i nærhet til fjord og fjell. Du får topp moderne fritidsbolig med alle fasiliteter og fantastiske friluftsopplevelser rett utenfor egen dør. Vi har 20 km preparerte skiløyper, båthavn i Hardangerfjorden.

  Moderne hytter inspirert av tradisjonelle Støls-tun behov et vakkert og harmonisk miljø. For de som ønsker det, er det mulig å bygge inntil tre bygninger på egen tomt, etter samme prinsipp som på de gamle stølene i Hardanger, og det er lagt vekt på at de skal falle naturlig og estetisk inn i landskapet. Ytre fasade er inspirert av tradisjonell byggeskikk, boligene har moderne standard, funksjonalitet og materialvalg. Store vindusflater tøffel naturen rett inn i stua. På hver tomt kan det reises fra 1 til 3 bygninger: hytte, anneks og garasje med et samlet areal på inntil 165m² (T-BRA). Innvendige løsninger kan endres etter avtale direkte med leverandør. Hyttene får innlagt vann og avløp, samt elektrisitet. Det vil være helårsvei frem til hyttene.

  To for en, både sommer - og vinterlandsted. Mange og varierte turmuligheter Med fritidsbolig på Haukås får du både vinter- og sommerlandsted. Friluftsmulighetene er unike og varierer hele året. Nede ved fjorden, er det en helt ny småbåthavn tilgjengelig, ca. 10 min kjøring fra Haukås. Her vil hytteeiere også kunne kjøpe egen båtplass eller leie.

  Med kort vei til hytten
  Fra Bergen tar det i dag ca. 2 timer å kjøre til Haukås. Man kan kjøre fergefritt via Tysse og Eikelandsosen, eller om Kvamskogen. Raskeste vegen er via Fusa, der overfarten med ferge tar ca. 10 minutter. Med foreslåtte tunnel-løsninger for dette området, forventes reisetiden vesentlig forkortet.

  Fra Stord er reisetiden under 2 timer inkludert fergeturen fra Jektevik som tar ca.10 minutter. Man følger RV49 helt frem til Strandebarm, eller man kan ta snarveien over Lunde og korte ned reisetiden med ca.15 minutter.

  Les mer
 • Hyttefelt på Belland - Lyngdal
  23.10.2020
  Belland - Lyngdal. DET ER INGEN LEDIGE TOMTER IGJEN

  Tomtene ligger flott plassert med utsikt mot Børøy og Ytre Rosfjorden. Ved fjorden er det gode bade og fiskemuligheter.

  Les mer
 • Utsikt mot havet fra hyttefeltet på Bussesund, Austevoll
  13.10.2020
  Bussesund - Austevoll. DET ER INGEN LEDIGE TOMTER IGJEN

  Tomtene har en unik plassering med flott utsikt over  Møkstrafjorden, Bussesundet og Skoltafjorden.

  Les mer
 • Utsikt fra hyttefeltet på Søre Naustbakken - Mosterhamn
  13.10.2020
  Søre Naustbakken - Mosterhamn. DET ER INGEN LEDIGE TOMTER IGJEN

  Naustbakken er et idyllisk område på Moster, like sør for innløpet til Røyksundkanalen. Et eldorado for fiske, kajakkpadling, båtliv og annen rekreasjon.

  Les mer
 • Oversikt over hyttefeltet på Vågsdalsfjorden - Mykland
  13.10.2020
  Vågsdalsfjorden - Mykland

  Feltet grenser med en lang strandlinje til den vakre fjorden og ligger meget solrikt til med flotte frilufts områder som nærmeste nabo.

  Les mer
 • Hyttefelt på Solåsen - Lindesnes
  13.10.2020
  Solåsen - Lindesnes

  Hyttetomter med gode solforhold og panorama utsikt over storhavet og Lindesnes fyr. Båtplass og naust med parkering inkludert i prisen.

  Les mer
 • Hyttefelt på Kåfjord - Lindesnes
  13.10.2020
  Kåfjord - Lindesnes. DET ER INGEN LEDIGE TOMTER IGJEN

  Hyttetomter med gode solforhold og utsikt mot Kåfjordvannet og Kåfjorden. Båtplass inkludert i prisen.

  Les mer
 • 13.10.2020
  Høysæter - Samnanger. DET ER INGEN LEDIGE TOMTER IGJEN

  Store, usjenerte tomter i nærhet til fjellet. Det er tur-og rekreasjons område like fra tomtegrensen, med fine tur muligheter sommer som vinter.

  ALLE TOMTENE ER SOLGT

  Les mer

For en prat om våre hyttefelt har vi åpent hverdager fra kl. 08:00 - 16:00. Ring oss gjerne for en prat på telefon 415 34 650

KONTAKT OSS