Fidjeland skitrekk med to fjell-trekk

Tverrli - Fidjeland. DET ER INGEN LEDIGE TOMTER IGJEN

På Tverrli er de fleste tomtene store, med fin utsikt og gode solforhold. Feltet er delt i tre områder. På den nedre delen er det bygget 7 hytter. På det området i midten er det bygget 4 hytter og på det øverste området er det bygget 9 hytter. Alle tomtene på dette feltet er nå solgt.

I nær tilknytting ligger: Fidjeland skitrekk med to fjell-trekk, et barneskitrekk, skiutleie og varmestue med alle rettigheter. Her er det løyper i alle vanskelighetsgrader. Sirdal høyfjellshotell har restaurant med alle rettigheter, svømmebasseng, leiligheter og vanlige hotellrom. Alt av bra standard.

Tomtene ligger med en fantastisk utsikt mot «Fidjeland» og «Deg-dammen».
Like ved ligger Sirdal høgfjellshotell og Fidjeland skitrekk. Flere av tomtene ligger medski -inn og ski -ut til skitrekket. Og gange avstand til Hotellet.

Området i seg selv er en del av «Jogledalen» som strekker seg helt inn til «Øyarvatn» hvor elva «Kvinen» har sitt utløp. Her i dette fantastiske turområdet med uberørt natur finnes det gode fiskemuligheter og jakt terreng for lisens. Ellers ligger også «Hilleknuten» på ca. 1209 m.oh, som er et av Sirdals høyeste fjell, i turavstand fra hyttefeltet. Om vinteren kan man ta det øverste skitrekket til topps og gå på ski videre til toppen.

På sommerstid tar man beina fatt fra bunnen av skitrekket og følger traseen oppover. 

Stavangerhytten står for salg av tomtene i samarbeid med Fidjeland utbygging
og vil ordne alle formaliteter i forbindelse med salget. Av de gjenværende tomtene som ikke er bygget, skal det bygges hytter. Vi har utarbeidet 8 hyttetyper i flere størrelser som er tilpasset gjeldende reguleringsbestemmelser og tomter. Vi er ellers fleksible og tegner gjerne en ny hytte etter kundens ønske.

Området er delt i tre deler: BF k 1 - BF f 2 - BF f 3
Tomtene blir opparbeidet, ferdig planert for vann og avløp lagt inn i tomtegrunn.
Arrondering med jordmasser eller tilsvarende, blir gjort etter fremdrift på hytten og i området.

Fidjeland utbygging v / Berland Betong skal stå for støpning av grunnmur med betongplate.

Det er laget prisliste vedlagt for tomt og støpt dekke.