Tilpass løsninger

Vi skreddersyr din hyttedrøm!

Hos Stavangerhytten kan du kjøpe en standardhytte, funkishytte, vinkelhytte, vertikaldelthytte eller en hytte som er tilpasset ditt behov.  Se under hyttemodeller, de kategoriene vi har delt hyttene våre inn under. Det ligger også hytter som er tilknyttet våre hyttefelt, som vi er med på. Disse modellene kan selvfølgelig også selges privat hvis du besitter en tomt en annen plass enn det hyttefeltet vi har tegnet den for. Og vi kan også gjøre endringer på tegning etter ønske.

Vår visjon er å imøtekomme kunden og vi legger stor vekt på oppfølging gjennom hele byggeprosessen. Våre hyttemodeller er arkitekttegnet på huset av våre arkitekter og vi tilpasser utforming og materialvalg etter kundens behov. Hvis du har tegnet din egen hytte kan vi selvfølgelig tegne denne opp og bygge den etter valgt beskrivelse. Alle våre modeller gir mulighet for tilpasninger. Vi er stadig i utvikling på nye varianter både for fjell - og sjø hytter. Hos oss skal du få den hjelpen du har behov for – enten det gjelder hyttens utforming, tekniske løsninger eller terrengplassering på tomten! Norsk hyttetradisjon og natur er unik. Vi i Stavangerhytten ønsker å bevare det unike og spille på lag med naturen slik at våre hytter er i harmoni med omgivelsene. Vi er hele tiden veldig opptatt av at hvert prosjekt skal fungere som en helhet både i forhold til utforming og terrengplassering. Vi ønsker å bevare det unike og spille på lag med naturen slik at våre hytter er i harmoni med omgivelsene. Vi er hele tiden veldig opptatt av at hvert prosjekt skal fungere som en helhet både i forhold til utforming og terrengplassering. Vi har solid kompetanse og lang erfaring, og leverer hytter som byggesett eller nøkkelferdig hytte.

Fritidsboliger du skal trives i.

Å kjøpe en hytte dreier seg ofte om et stort valg for de fleste familier.

Det gjelder å finne gode stunder for de rette opplevelsene og det gode liv. Din mest verdifulle tid tilbringer du ofte på hytten sammen med familie og venner, eller for deg selv. Enten du elsker båtlivet, naturen eller bare slappe av og nyte noe godt å drikke på terrassen. Er det ikke slik vi egentlig vil ha det? Styre litt unna bylivet. 

Mange synes det er vanskelig å senke skuldrene skikkelig i hverdagen. Da er det ekstra godt å legge igjen stresset hjemme og komme tilbake til naturen. Enten du velger en av våre fjell- eller sjøhytter er fritidsboligen din et perfekt utgangspunkt for gode naturopplevelser og minner. Hit kan familien reise tilbake år etter år og samle gode minner, enten det er minner om skiturer, fotturer i fjellheimen, knitrende bål og soppturer, eller båtturer, krabbefiske, morgenbad, måkeskrik og hvitvin i solnedgangen. Eller bare på terrassen, som alltid inviterer til late dager og avslapping, uten dårlig samvittighet for alt det du skulle gjort hjemme.

Fordeler med ny hytte.

Flere og flere ønsker i dag at hytta skal være moderne utrustet, med alle fasiliteter. Mange godt etablerte mennesker ser også på hytta som en pensjonistbolig og ønsker å ha stillhet, nær kontakt med naturen, men samtidig alle bekvemmeligheter.

Når du bygger ny hytte, kan du velge akkurat de løsningene som passer for deg. Stavangerhytten har mange hyttemodeller å velge mellom. Vi hjelper deg med å finne frem til hytta som oppfyller dine ønsker, og tilpasser den slik at den passer perfekt for deg.

Vi har solid kompetanse og lang erfaring, og leverer hytter som byggesett eller nøkkelferdige prosjekt.

Vi har åpent hverdager fra kl. 08:00 - 16:00. Ring oss gjerne for en prat på telefon 415 34 650

KONTAKT OSS