Om Stavangerhytten

- Hytter til fornuftige priser

Stavangerhytten er et hyttenavn som har utviklet seg til å bli en betydelig leverandør av hytter og fritidshus i Rogaland, Vestland og Agder. Leveransene har stor bredde og består av alt fra byggesett til nøkkel ferdige prosjekter. 

Med over 50 årsverk fra hyttebransjen har vi stor kompetanse på utvikling av hyttefelt og kan være en samarbeidspartner helt fra idé til gjennomføring og salg. Vi har bred erfaring med planlegging, kommunale prosesser, markedsføring og salg. Noe som gjør oss til en god samarbeidspartner, også for grunneiere.

Vi tilbyr hytter i tradisjonelt reisverk, pre-cut system. Dette gjør oss til en interessant partner for mange. Alle våre hytter kan leveres for fjellet eller ved sjøen. Med det enkle grep som utvendig materialvalg eller taktekking som en avgjørende faktor. I tillegg til dette har vi også fokus på moderne hytter i flere konsepter. Dette gir store valgmuligheter enten du vil ha en tradisjonsrik løsning eller fokus er på en luftig og åpen løsning med store vindusflater og rene linjer. Slik vil vi realisere hyttedrømmen for mange, og blir inspirert til videre vekst.

Vi har arkitekt-kompetanse med egen teknisk avdeling på huset, noe som gir oss muligheten til å imøtekomme kundens egne ønsker og behov, og som igjen kommer kunden til gode under hytteprosjektet. Våre arkitekter har lang erfaring fra byggebransjen. 

Sentral godkjenning

Foretaket, med organisasjonsnummer 999150314, er gitt følgende sentrale godkjenning i medhold av plan ogbygningsloven av 27. juni 2008 § 22-1 og forskrift om byggesak av 26. mars 2010 nr 488 (SAK10)

  • Søker (for alle typer tiltak) i tiltaksklasse 1
  • Prosjektering av Overordnet ansvar for prosjektering (bygning, anlegg eller konstruksjon, tekniske installasjoner) i tiltaksklasse 1
  • Prosjektering av Arkitektur i tiltaksklasse 1
  • Utførelse av Overordnet ansvar for utførelse (bygning, anlegg eller konstruksjon, tekniske installasjoner) i tiltaksklasse 1
  • Utførelse av Tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner i tiltaksklasse 1

TORMOD RAFOSS
Daglig leder / Salg og Markedsføring
T: 415 34 652
tormod@stavangerhytten.no

THOR RAFOSS
Styrets leder / Salg
T: 415 34 651
thor@stavangerhytten.no

DAG SLETTEBØ
Økonomiansvarlig
T: 415 34 655
dag@stavangerhytten.no
Dag jobber ikke for oss lengre.

SOLBJØRG V. HUSTOFT
Arkitekt / byggemld.
T: 415 34 654
solbjorg@stavangerhytten.no

WENCHE SOLVANG
Arkitekt / byggemld.
T: 415 34 653
wenche@stavangerhytten.no

OLAV ØVREBECK
Ing. / Konstruktør / Byggeleder
T: 415 34 650
post@stavangerhytten.no

Olav jobber ikke for oss lengre. Teknisk avd. hos Berge Sag har alt med konstruksjon og beregninger for oss.

 

Nyttig å vite før en setter igang hyttebygging

1 | Hva er med i leveransen

Når du skal velge hytteleverandør bør du ta et bevisst valg på hvor involvert dere ønsker å være og hvor mye ansvar og egen involvering dere vil ha i prosessen. Dette valget vil påvirke opplevelsen av byggeprosessen.

Prisene på nøkkelferdig hytte er ikke automatisk sammenlignbar med komplett ferdig byggesett hytte.

2 | Bruk lokalkjent gravemaskinfirma - kan være lurt å velge blant flere

Prisen dere må betale for å få utført gravearbeid varierer. Bruk lokal graver som kjenner kommunen, området og gjeldende reguleringsbestemmelser, og hent inn tilbud fra 2 til 3 forskjellige.

Utbygger/hytteleverandør bistår som regel kundene sine med innhenting av tilbud hvis ønskelig. Se våre samarbeidspartnere her.

3 | Hva er sikkerheten for at familien får det de har kjøpt

Når en bygger hytte, bygges denne etter gjeldene forskrifter. Hva kommer i tillegg til avtalt pris? Selv om dere har fått en fast pris på hytten vil det være variable kostnader som tilfaller kunde/byggherre.

Eksempler på dette er byggesaksgebyr, oppmåling av tomt og innmåling av hytte, tilkoblingsavgift for vann, strøm og avløp og gebyr for en eventuell dispensasjonssøknad.

Disse kostnadene er det enkelt få oversikt over før du inngår avtale med leverandør.

4 | Hvilke tilleggskostnader tar utbygger kontroll på

I forbindelse med byggeprosessen vil det være kostnader som det er viktig at dere har kontroll på. Avfallshåndtering, stilas og HMS osv. er eksempler på slike kostnader.

Med over 50 årsverk fra hyttebransjen har vi stor kompetanse på utvikling av hyttefelt og kan være en samarbeidspartner helt fra idé til gjennomføring og salg.

KONTAKT OSS