Haukås - Strandebarm. DET ER INGEN LEDIGE TOMTER IGJEN

Området ligger i Strandebarm med praktisk utsikt. Noen mot idylliske fjellvann og majestetiske fjelltopper og andre mot Hardangerfjorden og Folgefonna.

Unikt fjellområde i storslått vestlandsnatur i fjellområdet mellom Kvamskogen og Strandebarm i Hardanger ligger Haukås. Her, i dette fantastiske landskapet er det nå bygging av fritidsboliger. Området ligger sørvendt og hyttene har praktisk utsikt, noen mot idylliske fjellvann og majestetiske fjelltopper og andre mot Hardangerfjorden og Folgefonna. Området ligger ca. 2 timere kjøring fra Bergen, og vi kan tilby butikk, usjenerte tomter i nærhet til fjord og fjell. Du får topp moderne fritidsbolig med alle fasiliteter og fantastiske friluftsopplevelser rett utenfor egen dør. Vi har 20 km preparerte skiløyper, båthavn i Hardangerfjorden.

Moderne hytter inspirert av tradisjonelle Støls-tun behov et vakkert og harmonisk miljø. For de som ønsker det, er det mulig å bygge inntil tre bygninger på egen tomt, etter samme prinsipp som på de gamle stølene i Hardanger, og det er lagt vekt på at de skal falle naturlig og estetisk inn i landskapet. Ytre fasade er inspirert av tradisjonell byggeskikk, boligene har moderne standard, funksjonalitet og materialvalg. Store vindusflater tøffel naturen rett inn i stua. På hver tomt kan det reises fra 1 til 3 bygninger: hytte, anneks og garasje med et samlet areal på inntil 165m² (T-BRA). Innvendige løsninger kan endres etter avtale direkte med leverandør. Hyttene får innlagt vann og avløp, samt elektrisitet. Det vil være helårsvei frem til hyttene.

To for en, både sommer - og vinterlandsted. Mange og varierte turmuligheter Med fritidsbolig på Haukås får du både vinter- og sommerlandsted. Friluftsmulighetene er unike og varierer hele året. Nede ved fjorden, er det en helt ny småbåthavn tilgjengelig, ca. 10 min kjøring fra Haukås. Her vil hytteeiere også kunne kjøpe egen båtplass eller leie.

Med kort vei til hytten
Fra Bergen tar det i dag ca. 2 timer å kjøre til Haukås. Man kan kjøre fergefritt via Tysse og Eikelandsosen, eller om Kvamskogen. Raskeste vegen er via Fusa, der overfarten med ferge tar ca. 10 minutter. Med foreslåtte tunnel-løsninger for dette området, forventes reisetiden vesentlig forkortet.

Fra Stord er reisetiden under 2 timer inkludert fergeturen fra Jektevik som tar ca.10 minutter. Man følger RV49 helt frem til Strandebarm, eller man kan ta snarveien over Lunde og korte ned reisetiden med ca.15 minutter.

Last ned kart