Utsikt fra hyttefeltet på Søre Naustbakken - Mosterhamn

Søre Naustbakken - Mosterhamn. DET ER INGEN LEDIGE TOMTER IGJEN

Naustbakken er et idyllisk område på Moster, like sør for innløpet til Røyksundkanalen. Et eldorado for fiske, kajakkpadling, båtliv og annen rekreasjon.

2 nausthytter med opparbeidet kaifront selges med NY type nauthytte. Utsikt mot Bømlafjorden, Spissøy og fjellandskapet bak.

Naustbakken er et idyllisk område på Moster, like sør for innløpet til Røyksundkanalen - et eldorado for fiske, kajakkpadling, båtliv og annen rekreasjon.

Rorbutomtene ligger nordøstvendt til med gode solforhold og nydelig utsikt mot Bømlafjorden - en panoramautsikt som bør sees for korrekt inntrykk.

Fra eiendommen er det ca 15 min. kjøring til Heiane handelssentrum på Stord og ca 5 min kjøring til sentrum i Mosterhamn, med blant annet butikk, kafe, legekontor og Moster Amfi med utescene og konsertarena.

Fra Trekantsambandet kjør i retning Moster, forbi Moster kirke og avkjørselen til Onglavik, og ta 2. vei til venstre mot Søre Naustbakken (ikke ta til venstre ved første skilt mot Søre Naustbakken) Følg deretter veien nesten til endes, til du får funkishyttene på venstre hånd, og ta deretter liten grusvei ned mot sjøen og rorbutomtene.

Adkomst båt: Tomtene ligger like sør for bunkringsanlegget på Naustbakken ikke langt fra innløpet til Røksundkanalen.