Høysæter - Samnanger. DET ER INGEN LEDIGE TOMTER IGJEN

Store, usjenerte tomter i nærhet til fjellet. Det er tur-og rekreasjons område like fra tomtegrensen, med fine tur muligheter sommer som vinter.

ALLE TOMTENE ER SOLGT

Fra Kvamskogen eller Bergen tar man av fra Fv 7 mot Høysæter og kjører ca 4 km fram til tomtene. Kjør forbi skilt til Svendsdal (ved Høysætertjørna) og til endes på den offentlige vegen der det er snuplass og et busskur. Fortsett på vegen rett fram mot øst ca en kilometer. Det kan kjøres helt inn på tomtene.

Kjøretid fra Bergen er ca. 1 time. Fra Høysæter bruker man ca. 10 – 15 min. til Eikedalen skisenter. Diverse handel i butikk ca. 15 min.
Til Norheimsund tar det ca. 20 – 25 min.

Tomtene ligger solrikt til i et unikt fjellområde i en storslått vestlandsnatur, med utsikt mot fjell og vann i vest.  Man kan se til toppen av Eikedalen skisenter, såkalt Grøe,  935 meter over havet sør/vest mot Totlansfjellet. I fjellområdet til Høysæter, i dette fantastiske landskapet blir det nå bygging av 5 nye fritidsboliger. Vi kan tilby store, usjenerte tomter i nærhet til fjellet. Det er tur-og rekreasjons område like fra tomtegrensen, med fine tur muligheter sommer som vinter. Du får en topp moderne fritidsbolig med alle fasiliteter og fantastiske friluftsopplevelser rett utenfor egen dør.   

Moderne hytter i et vakkert og harmonisk miljø.  Vi har valgt et par hyttetyper for området, og det er lagt vekt på at de skal falle naturlig og estetisk inn i landskapet. Boligene har moderne standard, funksjonalitet og materialvalg. Store vindusflater slipper naturen rett inn i stua. Innvendige løsninger kan endres etter avtale direkte med Stavangerhytten. Hyttene får innlagt vann og avløp, samt elektrisitet. Det vil være helårsvei frem til området.