Utsikt mot havet fra hyttefeltet på Bussesund, Austevoll

Bussesund - Austevoll. DET ER INGEN LEDIGE TOMTER IGJEN

Tomtene har en unik plassering med flott utsikt over  Møkstrafjorden, Bussesundet og Skoltafjorden.

Det er ikke flere ledige tomter på feltet. Hvis du har tomt selv og ønsker en hytte fra denne serien, så tar du kontakt.

Tomtene har en unik plassering med flott utsikt over Møkstrafjorden, Bussesundet og Skoltafjorden. Hyttene er tilpasset terrenget og naturen. Fargene på hyttene er nøytrale med innslag av naturstein som gjør at det blir helhet og harmoni i feltet. Utsikt og en god uteplass er satt i fokus. Kort vei ned til båthavnen gjør dette til en ideell helårshytte, med aktiviteter for alle aldersgrupper. Hyttene har felles parkering samt gjesteparkering, innlagt strøm, vann og avløp. Selveier tomtene er av god størrelse og er ferdig planerte klar for bygging. Et steinkast unna hyttene ligger en flott privat båthavn. I denne er flytebrygger og utriggere montert. Alle tomteeiere får tilbud om kjøp av plass og mulighet for å sette opp en liten sjøbod. På bryggen er det etablert felles sløyebenk med vask og tilrettelagt med gjeste kai, samt bøye for eventuelt større båter på besøk.

Austevoll har en fantastisk skjærgård med 667 øyer, holmer og skjær. Vest på dette flotte øysamfunnet finner du Bussesund. Austevoll er en veldig vakker kommune å feriere i. Her er alt du kan tenke deg av natur frisk luft, ro, flotte lyngheier og promenader med utsikt til det åpne havet. Et stort utvalg av aktiviteter finner du også i kommunen. Herav båtsafari, ridning, basseng, dykkemuligheter, utleie av sykler og kajakker, øyhopping, treningssenter, gode fiskemuligheter osv.

Se www.visitaustevoll.no for mer info.

Fra Bergen via Krokeide er det omtrent 60 min. reisetid inkludert ferjestrekning på ca. 30 min. Ferjesambandet Hufthamar - Krokeide er hoved sambandet fra Austevoll mot Nord. Fra Hufthamar kjører du sydover forbi Storebø, retning Bekkjarvik og Kolbeinsvik. Ta av videre mot Kolbeinsvik og følg privat skilting merket Bussesund hyttefelt. Du kan også ta hurtigbåt eller direktebuss t/r Bergen-Austevoll. Se www.skyss.no for ruteinformasjon og reiseplanlegger.

Fra Stavanger via Sandvikvåg er det omtrent 3,5 t. reisetid inkludert ferjestrekning på ca. 20 min. Ferjesambandet Husavik - Sandvikvåg er hoved sambandet fra Austevoll mot Sør. Fra Husavik kjører du til venstre mot Bekkjarvik. Ta av videre mot Kolbeinsvik og følg privat skilting merket Bussesund hyttefelt. Kystbussen har rute Stavanger - Sandvikvåg.