Oversikt over hyttefeltet på Vågsdalsfjorden - Mykland

Vågsdalsfjorden - Mykland

Feltet grenser med en lang strandlinje til den vakre fjorden og ligger meget solrikt til med flotte frilufts områder som nærmeste nabo.

Et lite stykke fra Evje ligger Vågsdalsfjorden hyttefelt i naturskjønne omgivelser i Froland Kommune i Aust Agder fylke.

Feltet grenser med en lang strandlinje til den vakre fjorden og ligger meget solrikt til med flotte frilufts områder som nærmeste nabo. En fritidsbolig ved Vågsdalsfjorden kan gi like stor glede til alle i familien sommer som vinter, enten man ønsker å utnytte et bredt aktivitetstilbud, eller bare ønsker å nyte stillheten i de mest praktfulle omgivelser.

Tomtene ligger på høyde fra 170 til 195 m.oh, og de fleste har fin utsikt mot Vågsdalsfjorden. Gode solforhold på alle tomtene. Omgivelsene rundt er et flott rekreasjons område. Med kort kjørevei hjemmefra til hytten blir det enkelt å komme seg ut i naturen. Vi tror en fritidsbolig ved Vågsdalsfjorden vil bli en av dine beste investeringer.

Utflukter og aktiviteter. Foruten hyttefeltets private sandstrand som strekker seg mot den langstrakte Vågsdalsfjorden ligger det også en rekke naturlige svaberg for soling og bade aktiviteter. Det er også innregulert og godkjente båtplasser for salg til hytteeierne. Det finnes i tillegg en rekke elver og ferskvann hvor du kan fiske,  padle med kano eller kajakk i Kommunen.

Av vinteraktiviteter kan den nevnes skigåing på Øynaheia som ligger i vestre del av Froland Kommune. Det er preparerte skiløyper og parkeringsplasser for området. Fra hyttefeltet tar det ca. 1 time til Arendal kommune, Kristiansand, Gautefall og Bortelid Alpinanlegg.

Diverse handel i dagligvarebutikk er kun 10 min. kjøring til Mykland sentrum. Et annet alternativ er Evje sentrum med ca. 30 min. kjøring. Her finner du flere type butikker, bensinstasjon, hotell, restauranter og pub mm. Bussforbindelse fra Arendal til Evje på RV 42 som går like ved hyttefeltet.