Tverrli Vest - Fidjeland

SALGET HAR STARTET. (9 tomter er solgt.)

Nytt hyttefelt på Tverrli vest med 15 nye tomter. Gangavstand til skitrekket

Ta kontakt nå for en hytteprat.
Vi vil fortløpende legge ut annonser på finn.no. Der ligger det prosjektert hytte for hver tomt. Men det betyr ikke at den hytten som ligger i annonsen er det en må velge. Vi har flere hyttevarianter som er tilpasset tomtene.

Nå er det laget 5 hyttetyper i mellom stor størrelse. Fra Vest 1 til Vest 5. (Vest 5 m/karnapp, 6 B og & 6 C nye)

Så har vi i tillegg laget 4 mindre hyttetyper. Fra Vest 7 til  Vest 10.

Vi er igang med det første av 2 nye hyttefelt på Tverrli.
Det første som er for salg heter Tverrli Vest, og har 15 tomter.

På Tverrli Vest er de fleste tomtene store, med fin utsikt og gode solforhold. 

I nær tilknytting ligger: Fidjeland skitrekk med to fjell-trekk, et barneskitrekk, skiutleie og varmestue med alle rettigheter. Her er det løyper i alle vanskelighetsgrader. Sirdal høyfjellshotell har restaurant med alle rettigheter, svømmebasseng, leiligheter og vanlige hotellrom. Alt av bra standard. Tomtene ligger med en fantastisk utsikt mot «skitrekket og Hotellet». Alle tomtene ligger med gange avstand til Hotellet. Skiløype direkte.

Området i seg selv er en del av «Jogledalen» som strekker seg helt inn til «Øyarvatn» hvor elva «Kvinen» har sitt utløp. Her i dette fantastiske turområdet med uberørt natur finnes det gode fiskemuligheter og jakt terreng for lisens. Ellers ligger også «Hilleknuten» på ca. 1209 m.oh, som er et av Sirdals høyeste fjell, i turavstand fra hyttefeltet. Om vinteren kan man ta det øverste skitrekket til topps og gå på ski videre til toppen. På sommerstid tar man beina fatt fra bunnen av skitrekket og følger traseen oppover. 

Stavangerhytten står for salg av tomtene i samarbeid med Fidjeland utbygging
og vil ordne alle formaliteter i forbindelse med salget. Av de gjenværende tomtene som ikke er bygget, skal det bygges hytter. Vi har utarbeidet noenhyttetyper i flere størrelser som er tilpasset gjeldende reguleringsbestemmelser og tomter. Vi er ellers fleksible og tegner gjerne en ny hytte etter kundens ønske.

Området er BFF og har tomtenr. 34 - 49 . Tomtene blir opparbeidet, ferdig planert for vann og avløp lagt inn i tomtegrunn. Arrondering med jordmasser eller tilsvarende, blir gjort etter fremdrift på hytten og i området. Fidjeland utbygging v / Berland Betong skal stå for støpning av grunnmur med betongplate. Det blir laget prisliste vedlagt for tomt og støpt dekke.

Last ned kart