Store Kvernhusbakken - Fidjeland

SALGET HAR STARTET.

Ved Store Kvernhusbakken også kalt Kvednhusbakken, har vi 7 selveier tomter som skal bygges med enda en Stavangerhytte. Alle med gode solforhold

Vi har nå solgt 5 hytter på feltet. Kun 2 tomter igjen. Slik at her er det mulig å se dem ferdige. Spør gjerne om referanser.

Hvis det er ønskelig med en befaring av hytter/ tomter etc. Så ta kontakt med 
Tormod Rafoss på. Tlf. 415 34 652 eller epost: tormod@stavangerhytten.no

Nå er det laget 5 hyttetyper i forskjellige størrelser. se standard leveransebeskrivelse vedlagt i annonse.

Planområdet Store Kvernhusbakken (også kalt Kvednhusbakken), ligger like ved Jogledalsveien, og er et godt etablert hyttefelt med 9 hytter ferdig bygget.

Tomtene ligger med utsikt mot Fidjeland og Deg-dammen .

I nær tilknytting ligger: Fidjeland skitrekk med to fjell-trekk, et barneskitrekk, skiutleie og varmestue med alle rettigheter. Her er det løyper i alle vanskelighetsgrader. Sirdal høyfjellshotell har restaurant med alle rettigheter, svømmebasseng, leiligheter og vanlige hotellrom.

Området i seg selv er en del av Jogledalen som strekker seg helt inn til Øyarvatn hvor elva Kvinen har sitt utløp. Her i dette nydelige turområdet med uberørt natur finnes det gode fiskemuligheter og jakt terreng med lisens. Ellers ligger også Hilleknuten på ca. 1209 m.oh, som er et av Sirdals høyeste fjell, i turavstand fra hyttefeltet. Om vinteren kan man ta  det øverste skitrekket til topps og gå på ski videre til toppen. På sommerstid tar man beina fatt fra bunnen av skitrekket og følger traseen oppover.

Last ned kart