Store Kvernhusbakken - Fidjeland

SALGET HAR STARTET.

Ved Store Kvernhusbakken også kalt Kvednhusbakken, har vi 7 tomter til salgs. Alle med gode solforhold

Ta kontakt nå for en hytteprat. Vi vil fortløpende legge ut annonser på finn.no. Der ligger det prosjektert hytte for hver tomt. Men det er rom for endringer på hyttene.

Nå er det laget 4 hyttetyper i 2 størrelser. 

Vi er igang med den første tomten som er allerede solgt. Tomt FB 5.

Planområdet Store Kvernhusbakken (også kalt Kvednhusbakken), ligger like ved Jogledalsveien, og er et godt etablert hyttefelt med 9 hytter ferdig bygget.

Her kommer for salg 7 selveier tomter. Og alle har god utsikt og gode solforhold.  
Tomtene ligger med utsikt mot Fidjeland og Deg-dammen .

I nær tilknytting ligger: Fidjeland skitrekk med to fjell-trekk, et barneskitrekk, skiutleie og varmestue med alle rettigheter. Her er det løyper i alle vanskelighetsgrader. Sirdal høyfjellshotell har restaurant med alle rettigheter, svømmebasseng, leiligheter og vanlige hotellrom.

Området i seg selv er en del av Jogledalen som strekker seg helt inn til Øyarvatn hvor elva Kvinen har sitt utløp. Her i dette nydelige turområdet med uberørt natur finnes det gode fiskemuligheter og jakt terreng med lisens. Ellers ligger også Hilleknuten på ca. 1209 m.oh, som er et av Sirdals høyeste fjell, i turavstand fra hyttefeltet. Om vinteren kan man ta  det øverste skitrekket til topps og gå på ski videre til toppen. På sommerstid tar man beina fatt fra bunnen av skitrekket og følger traseen oppover.

Last ned kart