Utsikt på Jørstadvågen - Ombo

Jørstadvågen - Ombo

Tomtene ligger meget solrikt til i et flott frilufts områder som nærmeste nabo. Med utsikt og 100 meters gange til Ombofjorden like nedenfor.

Jørstadvågen. Ca. 6 km fra Eidsund ligger hytteområdet i naturskjønne omgivelser på Ombo i Finnøy Kommune. Tomtene ligger meget solrikt til i et flott frilufts områder som nærmeste nabo. Med utsikt og 100 meters gange til Ombofjorden like nedenfor. I båthavnen er det mulig å kjøpe båtplass. Kostnader til drift/årlig vedlikehold av båthavnen er ikke inkludert i prisen. (Kontakt. Grunneier)

En fritidsbolig ved Jørstadvågen kan gi like stor glede til alle i familien. Enten man ønsker å utnytte et bredt aktivitetstilbud, eller bare ønsker å nyte stillheten i de mest praktfulle omgivelser øyen har å tilby. Handle muligheter på Joker Ombo ligger like ved.

Tomtene ligger på høyde ca. 15 moh og har fin utsikt mot Ombofjorden. Gode solforhold på begge tomtene. Omgivelsene rundt er et flott rekreasjons område. Med kort kjørevei hjemmefra til hytten blir det enkelt å komme seg ut i naturen. Vi tror en fritidsbolig ved Jørstadvågen vil bli en av dine beste investeringer.

Utflukter og aktiviteter. Foruten hyttefeltets private område og molo som strekker seg mot den langstrakte Ombofjorden ligger det også en rekke naturlige svaberg for soling og bade aktiviteter. Av vinteraktiviteter kan det nevnes Suldal, og alt det områdene der kan by på. Enkleste vei dit er ferje fra Skibaviga til Nesvik. Deretter skilt mot Gullingen.